Viktig information runt våra verksamheter och COVID -19

Vi ser på den pågående pandemin Covid-19 på största allvar, och vi har tillsammans med Miljö & Hälsa i Östersunds kommun gått genom myndigheternas krav, råd och rekommendationer.

Allt för att skapa trygga och säkra upplevelser för alla våra gäster, passagerare och medarbetare.

Tydliga rengöringsrutiner, tvål och vatten samt handsprit utplacerat på olika punkter. Gott om utrymme vid placering av gäster och undvikande av ev köbildningar samt nya betalningslösningar, kontanthanteringen är borttagen. Måltider går att avnjuta i våra restauranger eller avhämtas för måltider på annan plats. Servering av mat och dryck sker vid bordet och inte vid bardisken.

Ombord på M/S Thomée betalas biljetten före ombordstigning,  alla passagerare erbjuds handsprit på kajen, riskgrupper bereds möjligheten till förtur vid ombordstigning och avskilda sittplatser bla i våra hytter på fartygets övre däck. Nytt betalsystem möjliggör beställningar och betalning via sin telefon vid bordet och bordsservering sker därefter.

I vår restaurang UPSTAIRS finns och möjligheter för bokade grupper att sitta helt avskilda från övriga gäster under hela sitt restaurangbesök.

Detta är några exempel på åtgärder vi genomfört för att alla ska känna sig trygga och få en fin upplevelse vid ett besök hos oss.

Vi tillönskar alla en skön sommar!

Varmt välkommen till våra verksamheter: Sir Winston - Winston SAIL - Verkö slott - M/S Thomée - SuperTornado - UPSTAIRS

Nyhetsbrev

SIR WINSTON

063-10 68 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon

Var uppdaterad, och ta del av det senaste och allt spännande som är på gång hos Sir Winstons Restauranger genom våra nyhetsbrev!

Här kommer du först att få information om våra kommande dryckesprovningar, Winemaker Dinner och allt spännande som händer ute på Verkö Slott med mera.

VERKÖ SLOTT

063-10 37 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon