top of page

Från visning i Las Vegas till provkörning på Verkön...

StartFragment

2018 Anländer till Verkön på lördag! Missa inte kommande lördag 18 mars ute på Verkön. För några dagar sedan premiärvisades Polaris nya skotrar av årsmodell 2018 i Las Vegas, på lördag kommer Motorhuset och Polaris med en långtradare med nio sprillans nya maskiner för visning och provkörning ute på Verkön.

Rallyproffset Patrik Sandel plogar upp en bana och erbjuder provkörning av Polaris 900 ACE, kostnadsfritt, minst förarbevis på snöskoter alt körkort (hjälmkrav)

Datum: lördag 18 mars Tid: 12.00-16.00 Plats: Verkö hamn Åk skoter efter Polaris Adventure Trail från Frösön eller Norderön, promenera eller åk skidor från Norderön, isexpressen avgår klockan 12.00 och 12.30 från Vinterparken i Östersund (boka platser) En god lunchbuffé och fika serveras på slottet 12-16 SlottsSupé serveras från kl 17.00 (endast förbokningar) Boka transporter och bord på tel: 063-103700 Eller maila på verkoslott@sirwinston.se Välkomna! www.sirwinston.se/verkoslott Ps. Motorhuset tar även med sig fyrhjulingar och barnskotrar på lördag (tag med barnhjälm)

EndFragment

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page