top of page

Höjdarlördag på Verkön!

Missa inte en av sommarens höjdardagar ute på Verkön. Lördag 15 juli firar Frösö båtklubb 70 år och ALLA är inbjudna! Programpunkter: Vi öppnar dagen klockan 12.00 - Grillarna tänds kl 12.00 - Helikopterlyft med STORM HELIWORKS

- Provkörning av vattenskotrar från Oktan från kl 13.00 - Turer med SuperTornadon kl 14-17 - Godisregn från helikopter kl 15.00 - Polaris snöskoter på öppet vatten i Verkösundet från kl 16.00 - Ordförande i Frösö båtklubb hälsar alla välkomna, slottsterrassen kl 18.00 - Grillbuffé hela dagen. - Åsgård band spelar och underhåller på slottsterrassen från kl 18.15 Ps. Specialpris under dagen på resor med Sjöexpressen mellan Norderön-Verkön. Bokningar eller frågor, ring på: 063-103700 Varmt välkomna! www.sirwinston.se/aktuelltvs 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page