Höjdarlördag på Verkön!

Missa inte en av sommarens höjdardagar ute på Verkön. Lördag 15 juli firar Frösö båtklubb 70 år och ALLA är inbjudna! Programpunkter: Vi öppnar dagen klockan 12.00 - Grillarna tänds kl 12.00 - Helikopterlyft med STORM HELIWORKS

- Provkörning av vattenskotrar från Oktan från kl 13.00 - Turer med SuperTornadon kl 14-17 - Godisregn från helikopter kl 15.00 - Polaris snöskoter på öppet vatten i Verkösundet från kl 16.00 - Ordförande i Frösö båtklubb hälsar alla välkomna, slottsterrassen kl 18.00 - Grillbuffé hela dagen. - Åsgård band spelar och underhåller på slottsterrassen från kl 18.15 Ps. Specialpris under dagen på resor med Sjöexpressen mellan Norderön-Verkön. Bokningar eller frågor, ring på: 063-103700 Varmt välkomna! www.sirwinston.se/aktuelltvs 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon

SIR WINSTON

063-10 68 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
Nyhetsbrev

Var uppdaterad, och ta del av det senaste och allt spännande som är på gång hos Sir Winstons Restauranger genom våra nyhetsbrev!

Här kommer du först att få information om våra kommande dryckesprovningar, Winemaker Dinner och allt spännande som händer ute på Verkö Slott med mera.

VERKÖ SLOTT

063-10 37 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon