Årets Julklapp!

ÅRETS JULKLAPP! Anställda, kunder och vänner. Vad ger man till någon som redan har allt? Vi har tipset, ett presentkort som gäller hos alla Sir Winstons restauranger i Östersund, Verkö Slott med restaurang och boende, isexpressen, SuperTornado, Sjöexpressen, vin och dryckesprovningar, helikopterturer eller till Äventyr med skoter och rödingsfiske i vilda västra Jämtland. Ja, här kan mottagaren välja och vraka vad som passar bäst. ​ Värdet på presentkortet bestämmer du själv och giltighetstiden är två år från utskriftsdatum. Vårt presentkort köper du hos Sir Winston Restaurant & Bar, vid Stortorget i Östersund. Tfn: 063-106800 Läs mer på: www.sirwinston.se/presentkort 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon