top of page

Årets Julklapp!

ÅRETS JULKLAPP! Anställda, kunder och vänner. Vad ger man till någon som redan har allt? Vi har tipset, ett presentkort som gäller hos alla Sir Winstons restauranger i Östersund, Verkö Slott med restaurang och boende, isexpressen, SuperTornado, Sjöexpressen, vin och dryckesprovningar, helikopterturer eller till Äventyr med skoter och rödingsfiske i vilda västra Jämtland. Ja, här kan mottagaren välja och vraka vad som passar bäst. Värdet på presentkortet bestämmer du själv och giltighetstiden är två år från utskriftsdatum. Vårt presentkort köper du hos Sir Winston Restaurant & Bar, vid Stortorget i Östersund. Tfn: 063-106800 Läs mer på: www.sirwinston.se/presentkort 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page