top of page

Verkö slott går mot en rekordvinter

Temperaturen faller ute och det blir kallare och kallare, SuperTornadon och Sjöexpressen är upptagna och står i vintervila. Nu är våra isexpressar redo och våra nya Polaris Titan skotrar är snart på plats för att klara transporterna i vinter.

Nu kan vi konstatera att intresset för vår vintersäsong är stort och att vi kan se ett bokningsläge som slår alla rekord med 2000 bokade gäster i februari. Resa med isexpressen, ett vackert slott som badar i ljus och värmen från alla de vackra kakelugnarna. God mat passande drycker och gemyt är några saker som väntar de kommande gästerna.

Vi ses!

Läs reportaget i ÖP

http://www.op.se/jamtland/ostersund/verko-slott-gar-mot-en-rekordvinter

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page