top of page

Årets lunchpremiär hos Sir Winston!

Måndag 8 januari öppnar vi åter Sir Winstons populära luncher.

Lunchmeny V.2 2018 Måndag 8 januari - Helstekt karré med äpple- och lökfräs, cidersås & ugnsrostad potatis - Torsk med pepparrot, brynt smör & kokt potatis - Veckans vegetariska Tisdag 9 januari - Coq au vin - Stekt strömming med potatispuré, brynt smör & rårörda lingon - Veckans vegetariska Onsdag 10 januari - Köttfärslimpa med gräddsås och kokt potatis - Pankopanerad lax med potatisstomp & chilimajonnäs - Veckans vegetariska Torsdag 11 januari - Panerad fläsksnitzel, rostad potatis & parmesansmör

- Bouillabaisse med aioli & kokt potatis - Veckans vegetariska Fredag 12 januari - Wallenbergare - Stekt sej, vitvinsås och örtslungad potatis  

- Veckans vegetariska

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page