Fest & Bröllopsmenyer.

Låt oss hjälpa er att skapa och förgylla er viktiga dag. Innehållet kan tex vara: Båttur direkt från Östersunds hamn med M/S Thomée (rymmer 120 passagerare) Båtresa från Norderön med Sjöexpressen, helikoptertur, SuperTornado(Ribbåt). Vedeldade badtunnor och sjöbastu. Vigsel utanför slottet, middag med underhållning ute i skärgårdskrogen (rymmer ca 150 sittande gäster) Boende på slottet och i gårdshuset ca 30 bäddar. Frukost eller lunch innan avresa. Tveka inte att höra av er! Tfn: 063-103700

Förrätter:

- Renstekstoast

- Toast Skagen

Varmrätter:

- Cognacsflamberad Oxfilé med örtbakade primörer

- Fjällröding, ugnsstekt med ramslökssmör, sockerärtor och vitvinssås

Desserter:

- Smultronsorbet, färska jordgubbar, jordgubbsmaräng i mousserande vin

- Chokladmousse, vit och mörk choklad, färska jordgubbar med limesocker

Pris trerättersmeny: 695:-pp

Snittar

  • Räkor

  • Rökt lax

  • Rökt ren

  • Ädelost

  • Löjrom

  • Grön hommos, syltad svamp

  • Svampbouché

  • Vegetarisk tryffelmajonnäs, syltad svamp, svamppulver

Pris: 3 st 90:-, 5 st 130:- 7 st 175:-

Vickning

  • Gubbröra på rågbröd   105.-

  • Bullens pilsnerkorv med tillbehör 120.-

  • Ost, chark, marmelad, spisbröd   120.-

        Menyer och priser avser grupper på minimum 30 gäster och pris pp

SIR WINSTON

063-10 68 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
Nyhetsbrev

Var uppdaterad, och ta del av det senaste och allt spännande som är på gång hos Sir Winstons Restauranger genom våra nyhetsbrev!

Här kommer du först att få information om våra kommande dryckesprovningar, Winemaker Dinner och allt spännande som händer ute på Verkö Slott med mera.

VERKÖ SLOTT

063-10 37 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon