top of page

Fest och större grupper
Verkö slott blir ett allt större och efterfrågat besöksmål för Svenska och internationella gäster. Nu vädersäkrar vi och kan också hälsa betydligt större grupper välkomna ut och uppleva den fantastiska miljö Verkön erbjuder.
Vi har nu ett eget festivaltält som rymmer ca 150 gäster och fungerar perfekt både sommar och vinter. Bröllopsfester, företagsevent, större fester och möten mm.

SuperTornado

En av de hetaste upplevelserna under  sommaren  heter SuperTornado - vår nya ribbåt som är 10.5 meter lång, drivs av två motorer på totalt 600 hk. Plats för 12 passagerare plus besättning.


Resan på Storsjön blir både en unik upplevelse och ett äventyr.


Båten har en toppfart på ca 65 knop. Perfekt aktivitet för firmafesten, kund, personalevent, svensexor, möhippor mm. Vad sägs om en häftig båtresa, varma tunnbad och slottssupé på Verkö Slott.


Passagerarna utrustas med riktiga overaller, flytvästar och googles.


Bokar du båten senast sista maj för resa till Verkön då lämnar vi en boka tidigt rabatt. Hör av dig så berättar vi mer!


Välkomna ombord!

Smakrika mötesplatser, med många gästers förtroende.

 

Vi har en stark tro på Jämtland och allt det goda vårt landskap erbjuder. Vi i Sir Winston Group satsar vidare och vill ge alla jämtar och tillresta gäster rejäla besöksanledningar hos oss i Östersund och ute på Verkön. 

 

Vi strävar efter att alltid erbjuda ett gott värdskap, bra service, goda mat- och dryckesupplevelser, äventyr historia och mycket mer.

PER-ÅKE WAHLUND, SIR WINSTON GROUP

Jämtländsk

Äventyrslager 

Vår nya öl, Jämtländsk Äventyrslager har sett dagens ljus och fått massor av positiva omdömen. Äventyrslager är en hyllning till Jämtlands storslagna, vackra, innehållsrika och vilda natur, en hyllning till alla Äventyrare!

Äventyrslager är exklusivt bryggd för Sir Winston av prisbelönade Jämtlands Bryggeri. 

Verkö
Slottslager

Som en hyllning till en av Nordens vackraste platser har vi noggrant letat efter en bryggd och en receptur som motsvarar allt det vackra Verkön erbjuder alla besökare. Vi hittade det vi sökte hos Jämtlands Bryggeri i Pilgrimstad, en amerikansk typ av Steam Beer som ursprungligen kommer ifrån USA och en bryggmetod från slutet av 1800 talet, tidevarvet och guldåren för världens ångbåtar. Verkö Slottslager har en gyllengul färg och passar mycket bra till god mat eller bara att avnjuta som den är...

 

Verkö Slottslager serveras som fatöl och är 5,0 vol%

Våra egna drycker

SIR WINSTON OCH UPSTAIRS
PRISAS AV MUNKSKÄNKARNA

Sir Winston Restaurant & Bar och Upstairs har blivit prisade av Munskänkarna.

Sir Winston fick betyget två av fyra vinklasar och vår restaurang Upstairs fick betyget fyra av fyra möjliga möjliga vinklasar - alltså högsta tänkbara betyg. Vilket på nationell nivå innebär 1 av de 20 bästa vinkrogarna i Sverige.

Vi är oerhört stolta och glada över våra nomineringar som också blev vinnande priser.

 

Årets Entreprenör
i Jämtland 2015

 

Årets Turismföretagare i Jämtland 2015

Årets Marknadsförare
i Jämtland 2012

Stort tack!

UPSTAIRS FÅR
TILLGÄNGLIGHETSPRISET

2012

"Såväl krögare, köksteam som serveringspersonal har förstått att det som är nödvändigt för några, är bekvämt och välkomnande för alla. Den fysiska tillgängligheten är god med hiss, självöppnande entrédörr, rymliga toalettutrymmen och allergivänliga ytskikt.

Restaurangen erbjuder dessutom goda hörselmiljöer i avskilda rum och en meny utan jordnötter.

Sir Winston UPSTAIRS är en god förebild för restaurangnäringen och kan vila tryggt i sin devis: Öppet och tillgängligt för alla."

Utmärkelser
sw2.jpeg
storsjonlager.jpg
wildwest.jpg

Sir Winstons

I.P.A

India Pale Ale kom till slutet av 1700-talet när ölen skulle skeppas från England till Indien. Alkoholhalten och den höga andelen humle behövdes för att klara den långa resan. Den kraftiga smaken blev efterfrågad och är uppskattad än idag. I Sir Winstons I.P.A har vi kombinerat det koloniala ursprunget med en amerikans version. Doften är humlearomatisk med markerad citruskaraktär. Smaken har en torr beska med inslag av grapefrukt och malt.


Vår I.P.A bryggs exklusivt för Sir Winstons restauranger av Jämtlands Bryggeri - Sveriges mest prisbelönta.

Sir Winston har erhållit Certificate of Excellence! 2014

Ge oss gärna ditt omdöme på Trip Advisor

White Guide uppmärksammar Sir Winston UPSTAIRS

Även White Guide har uppmärksammat att en ny stjärna har tänts på Östersunds och Sveriges restauranghimmel.

 

White Guide >

Press & media

Grosshandlaren som blev slottsherre

Press & Media

bottom of page