top of page

Sir Winstons lunch V.35

Sir Winstons vällagade luncher är åter efter sommaruppehållet.

Lunchen serveras vardagar 11.00-13.30

Salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och nybakat bröd från Törners Bageri.

Välkomna!

www.sirwinston.se/sir-winston

Måndag 28 augusti - Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon & rostad potatis - Torsk med brynt smör, rödbetor & kapris, kokt potatis Tisdag 29 augusti - Chèvrefylld kycklingfilé med ugnsrostade rotsaker & balsamicosky - Parmesanpanerad fisk med kryddig tomatsås & ris Onsdag 30 augusti - Isterband med stuvad potatis & rödbetor - Fisk- & skadjursgratäng med dill & citron, kokt potatis Torsdag 31 augusti - Wallenbergare med brynt smör, potatismos & gröna ärtor - Krämig fiskgryta med smak av saffran, räkor & blåmusslor Fredag 1 september - Rostbiff med rödvinsky & potatisgratäng - Fish n Chips, tartarsås 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page