top of page

A winter fairy tale...

Verkö slott öppnar åter i slutet av januari för bokade grupper, publikt öppnar vi i slutet av februari på lördagar mellan kl 12.00-16.00 Med Isexpressen tar du dig enkelt ut till Verkön, avgång från Vinterparken i Östersund klockan 12.00. På kvällen är slottet ljussatt, värmande brasor i de gamla kakelugnarna och doften av goda smaker i en historisk gemytlig miljö... Varma tunnbad i våra vedeldade badtunnor i hamnen eller kanske övernattning på slottet och hemresa efter frukost. Vill du komma ut och njuta av vår vintersaga? Hör av dig till oss! Maia oss på verkoslott@sirwinston.se Eller slå en signal på 063-103700 Välkommen ut till vintriga Verkön! 

www.sirwinston.se/aktuelltvs

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page