top of page

Veckans smakrika luncher hos Sir Winston.

Lunchmeny V.12

Serveras 11.00-13.30

Måndag 19 mars Kött: Färskostgratinerad kyckling med dragonsky och rostade rotfrukter Fisk: Bakad torsk med rostad rotselleri och fiskbuljong Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika

Tisdag 20 mars Kött: Lyxiga köttbullar med potatispure, gräddsås och rårörda lingon Fisk: Stekt sej med Beurre Blanc smörbakad purjolök och friterad schalottenlök Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika ​Onsdag 21 mars Kött: Helstekt fläskkarré med pepparotssås och rostat potatis Fisk: Fisk och skaldjursgratäng med duchessepotatis Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika Torsdag 22 mars Kött: Grekiska biffar med rostad potatis och tzatziki Fisk: Laxqueneller med havskräftsås och kokt potatis Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika Fredag 23 mars Kött: Chili, kryddigt långkok på högrev med örtigt ris Fisk: Torsk bakad med chimichurri, rostade rotfrukter och pico de Gallo Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprik 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page