Veckans smakrika luncher hos Sir Winston.

Lunchmeny V.12

Serveras 11.00-13.30 ​

Måndag 19 mars ​ Kött: Färskostgratinerad kyckling med dragonsky och rostade rotfrukter Fisk: Bakad torsk med rostad rotselleri och fiskbuljong Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika

Tisdag 20 mars ​ Kött: Lyxiga köttbullar med potatispure, gräddsås och rårörda lingon Fisk: Stekt sej med Beurre Blanc smörbakad purjolök och friterad schalottenlök Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika ​Onsdag 21 mars ​ Kött: Helstekt fläskkarré med pepparotssås och rostat potatis Fisk: Fisk och skaldjursgratäng med duchessepotatis Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika ​ Torsdag 22 mars ​ Kött: Grekiska biffar med rostad potatis och tzatziki Fisk: Laxqueneller med havskräftsås och kokt potatis Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprika ​ Fredag 23 mars ​ Kött: Chili, kryddigt långkok på högrev med örtigt ris Fisk: Torsk bakad med chimichurri, rostade rotfrukter och pico de Gallo Veckans vegetariska: Pasta med svamp zucchini och paprik 

SENASTE BLOGGINLÄGG

FEATURED POSTS

FOLLOW US

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Google+ Icon
  • Grey Pinterest Icon

SIR WINSTON

063-10 68 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
Nyhetsbrev

Var uppdaterad, och ta del av det senaste och allt spännande som är på gång hos Sir Winstons Restauranger genom våra nyhetsbrev!

Här kommer du först att få information om våra kommande dryckesprovningar, Winemaker Dinner och allt spännande som händer ute på Verkö Slott med mera.

VERKÖ SLOTT

063-10 37 00

E-post

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon